Снимка разкрива финала на сезон 7 на "Игра на тронове"

Оffnews 03 февруари 2017 в 15:35 19793 0

Финалът на седмия сезон на "Игра на тронове" бе загатнат в снимка, която представя Тирион Ланистър и Брон, когато превеждат хората на Джон Сноу през Драконова Яма, предава "Индипендънт".

Снимката се казва "Игра на тронове 7. Входът на Драконова Яма" и изтече в онлайн пространството, предизвиквайки множество дискусии в интернет за това какво представя.

Специализираният в историята на сериала сайт "Watchers of the Wall" предполага, че представя финала на сезон 7.

Драконова Яма е място, близо до Кралски Чертог, където в миналото на света на "Игра на тронове" са държани митичните създания. Крепостта е близо до седалището на краля и дава възможност за строго наблюдение на драконите.

Пред Тириън и Брон седи фигура, чийто силует много напомня този на Джон Сноу. Интересното е, че досега смятаният за незаконен син на Нед Старк не се е срещал никога с Брон, а с Тирион се познават само задочно. 

Изтекла информация в интернет за сюжета на сезон 7 казва, че именно Ланистър и спътника му от миналия сезон ще разберат, че произхода на Джон Сноу идва от семейство Таргериен и ще му помогнат да се срещне с Майката на драконите - Денеис Таргериен.

Ако предположенията на сайта, посветен на сериала, се окажат правилни, в края на идния сезон едни от най-важните герои ще се срещнат за първи път. 

Очаква се сезон 7 да излезе това лято, но от телевизия "HBO" не дават информация за точна дата. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови