След успех в Македония, Сатирата гостува в Бургас

ОFFNews 28 юни 2016 в 16:05 2708 1

Снимка от "Рейс".

След като откри международния фестивал на комедията „Гола месечина“ в Скопие, Македония, и беше аплодиран от 3 хиляди зрители на открито, спектакълът „Рейс“ на Сатирата гостува на публиката в Бургас.

Тончо Токмакчиев, Александра Сърчаджиева и Мартина Вачкова са част от звездния актьорски състав в спектакъла, който ще закрие сезона преди лятната ваканция.

Той ще се играе на 30-ти юни от 19:00 часа в Културния дом на нефтохимика. Режисьор на постановката е проф. Здравко Митков, сценографията е на Петър Митев, автор на музиката е Мартин Каров.

„Да поставяш комедия на Стратиев, да играеш в нея и да я гледаш е духовен пир, от който не искаме да ви лишим, а и да се лишим…“, убедени са авторите на спектакъла.


Международният фестивал на комедията „Гола месечина“ се организира за трети път от театър "Комедия" и Община Аеродром, Скопие. Представленията се играят на открито, с което се дава възможност на над 3 000 зрители да гледат безплатно цялата програма. В селекцията за 2016-та година са включени представления от Македония, Сърбия, Босна и Херцеговина.

„Гола месечина“ ще бъде закрит на 29 юни. Тогава ще бъдат обявени и наградите в четири категории - за режисура, за женска роля, за мъжка роля и за най-добро представление.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!