Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Слаш пристига в София, ще пие само наша бира

01 февруари 2013 в 11:44 5808 1

Слаш.
Слаш.

Рок звездата Слаш пристига у нас в неделя, ден преди насрочения си за 4-ти февруари в София концерт.

Той ще бъде придружаван от музикантите от своя солов проект Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators – Майлс Кенеди (вокал и китара), Франк Сидорис (китара), Брент Фитц (барабани) и Тод Кърнс (бас). Бандата пътува с технически екип от 16 души и 11 тира собствена продукция – сцена, звук и осветление.

Музикантите ще бъдат настанени в столичен хотел. На Слаш и компания ще им бъде осигурена специално кулинарно  меню,  в което са включени ястия от пиле с екзотични подправки, риба и морски дарове, задушени зеленчуци, кафяв ориз, разнообразни десерти, прясно мляко – нискомаслено и соево, свежи плодове, прясно изцедени сокове, различни видове сирена и сурови ядки.

По време на предстоя на Слаш в България категорично е забранена употребата на твърд алкохол както от музикантите, така и от целия технически екип. Забрана има и за тютюнопушенето. Единственият алкохол, поръчан от Слаш и компания, е българска бира.

Концертът на Слаш, който ще се състои в зала "Фестивална" ще премине при строги мерки за сигурност.

Всеки фен ще бъде проверяван на входа на залата за притежание на опасни предмети и оръжие. Забранено е внасянето на запалими продукти, стъклени бутилки, отровни вещества, звукозаписни устройства, професионална фото и видео техника, прожектори и лазерни и точкови фенерчета.

На концерта няма да бъдат допускани лица под въздействието на алкохол, наркотични и упойващи вещества, както и лица, които при поискване не могат да представят документ, идентифициращ самоличността им.

Непълнолетни лица на възраст до 18 години няма да бъдат допускани на концерта без пълнолетен придружител.

Деца на възраст до 10 години ще бъдат допускани на концерта безплатно.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews