Българите Alley Sin ще подгряват Слаш в София

Николаос Цитиридис 23 януари 2013 в 11:49 2937 1

Alley Sin ще подгрява българската публика заедно със Слаш
Alley Sin ще подгрява българската публика заедно със Слаш

Българската rock'n'roll банда Alley Sin ще подгрява световната звезда Слаш на 4-ти февруари в Зала Фестивална.

Емо, Ники, Стефан, Благо и Иван ще се качат на сцената точно в 20:00 часа и ще кипнат кръвта на българските фенове. В продължение на повече от половин час те ще свирят своите нови авторски парчета, както и любимите ни rock'n'roll хитове като Shut Up Bitch!

Alley Sin са известни с настроението, с което зареждат публиката където и да свирят те - в клуб или голяма зала, те винаги предават силата на rock'n'roll-а на своите почитатели. През 2010г. Alley Sin предприемат сериозно предизвикателство и тръгват на най-дългото клубно турне, правено някога у нас - за 30 дни те успяват да направят участия в 25 града в цяла България.

Днес Alley Sin продължава да е една от надеждите на българския rock'n'roll като вече издадоха изключително успешния си сингъл "Wildheart" от албума "Drunk, Trashed and Rollin".

Alley Sin показа, че с много труд, постоянство и любов към музиката можеш да постигнеш желания ефект. Хитове на групата редовно сe излъчват в ефира на редица европейски и американски рок радиостанции.

Интересът за концерта на Слаш в София е огромен. Билетите вече са на привършване, но ограничени количества от тях все още могат да се намерят в Билетен център НДК, мрежата на Тикетпро в цялата страна и online на www.ticketpro.bg

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови