Рамбо се завръща с телевизионен сериал

ОFFNews 02 декември 2015 в 16:50 4928 1

Рамбо.

Най-великият войник на 80-те години на миналия век - Джон Рамбо, се завръща с нова телевизионна поредица на име "Рамбо: Нова кръв", предаде "Wired".

Историята на поредицата ще се върти около сложната връзка между ветерана от Виетнам и сина му - Джон Рамбо-младши, който върви по стъпките на баща си като бивш щатски тюлен. Синът на Рамбо ще е напълно нов персонаж, който досега не се е появявал никъде.

Засега не се знае дали самият Силвестър Сталоун ще се върне към една от ролите, които го направи известен, въпреки че Рамбо-старши ще бъде основна фигура в сериала. 

Продукцията е в ръцете на "Nu Image" и "Millennium Films", които държат правата върху марката, и "Entertainment One". Сталоун участва засега само като главен продуцент. През 2013 г. компаниите опитаха да изтупат от прахта Рамбо, но без особен успех.

Известният персонаж води своето начало от книгата "Първа кръв" на автора Дейвид Морел. Същото заглавие получава и първият филм, който има и 2 продължения от 1985 и 1988 г., последвани от четвърта част през 2008 г.

Филмът "Рамбо: Последна кръв" бе планиран да се снима малко след това, но явно е отложен в полза на сериала. Засега не се знае кога трябва да излезе новата поредица, но това може да стане най-рано следващата есен.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови