Пускат билети за още едно шоу на "Цирк дю Солей" в София

ОFFNews 24 април 2017 в 18:32 4675 0

Интересът към грандиозното шоу "Varekai" на "Цирк дю Солей" е толкова голям, че организаторите от "София мюзик ентерпрайсис" добавят още един спектакъл към гостуването на трупата - 28 май, неделя, от 13:30 часа.

Билетите за него са вече в продажба могат да бъдат закупени от касите на "Тикетпро" и "Ивентим", както и на www.ticketpro.bg и www.eventim.bg

Две от звездите в шоуто пристигат у нас на 25 април. Фернандо Миро и Дарина Мишина, които са изпълнителите на главните роли, ще бъдат специални гости в „Шоуто на Слави“, където ще ни подгреят подобаващо с изпълнение на един от най-атрактивните си номера. Същият ден ще се насладим на тяхно безплатно шоу и в "Mall of Sofia".

Фернандо Миро е в ролята на Икар – млад мъж, спуснал се в един приказен свят, населен с фантастични създания. Фернандо има дългогодишен опит като гимнастик, танцьор и цирков артист.

Дарина Мишина е в ролята на екзотично същество, което очарова Икар с чувствена красота. Тя е неговия водач в приказния свят, а той ще бъде катализатор за метаморфозата й. Дарина е руска акробатка от Санкт Петербург, която прави невероятни номера и която се подготвя за ролята си в спектакъла от четиригодишна възраст. Тя може да балансира цялата си тежест само върху една ръка, на върха на тясна пръчка, след това да изкриви тялото си и да се преобърне бавно като балерина в кутия за бижута.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови