Препоръчваме ви: 'Прах в очите' в Сатиричен театър 'Алеко Константинов"

OFFnews Последна промяна на 07 юни 2018 в 00:44 2182 0

Днес от 19:30 часа в камерната зала "Методи Андонов" в Сатиричния театър ще се постави пиесата "Прах в очите" на  унгарския драматург Дьорд Шпиро.

Героите - мъж и жена, удрят джакпота, за който са мечтали години наред. Двамата обаче се оказват неспособни да превъзмогнат последиците от внезапното си забогатяване - срещу пари не могат нито да върнат обратно миналото си, нито да подредят бъдещето си. В най-щастливия миг от живота си не знаят какво да правят.

По думите на режисьора "Прах в очите" е пиеса за щастието, късмета, за шанса и пропуснатите шансове, за вярата един в друг, за издръжливостта в живота, за прехода, социализма, югославското море, за водите, безработицата, трабантите, за прекършената вяра в демокрацията, за борците, мафиотите, за малкия човек.

Също така за средностатистическия гражданин, за радостта от живота и за умората от живеенето, за голямата печалба, за надеждата от промяна, за богатството, безсмислието, любовта и вярата в неочакваното, за мечтата, за бъдещето.

Препоръчваме ви още:

Мода

Днес в пространство Иван Асен 22 ще се представи модната колекция Flower Power, в която 20 наши дизайнери интерпретират флоралната тема в дрехи и аксесоари.

Повече информация за събитието ще намерите ТУК.

Концерт

От 19:00 часа цигуларката Мила Георгиева и Софийска филхармония ще представят VI концерт от цикъла „Човешкият глас“ от програмата на МФ „Софийски музикални седмици“.

Повече за концерта ще откриете ТУК.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови