Празник по случай дългоочаквания "Оскар" на Ди Каприо в София

OFFNews 16 януари 2016 в 15:05 7230 3

Във Фейсбук беше организиран празник по случай крайно дългоочаквания и дългогодишно отлаган "Оскар" за Леонардо ди Каприо.

До момента над 1500 души са потвърдили присъствието си, а над 2400 са заинтересовани. Точно място не е посочено, има само дата - 28 февруари, когато е вечерта за връчването на наградите. Предполагаме обаче, че ако заветното нещо се случи, купонът ще е повсеместен и див като излязъл от "Вълкът от Уолстрийт".

Както знаете, в интернет от години наред се срещат майтапи с това, че актьорът, любимец на милиони по целия свят, все още не е спечелил най-престижната филмова награда в САЩ, а и една от най-известните по света.

Особено разочарование предизвикаха загубите му с последните му няколко филма, сред които "Вълкът от Уолстрийт" и "Джанго без окови". Сега почитатели му се надяват, че ролята му в "Завръщането" най-сетне ще му донесе лелеяния приз, след като Ди Каприо получи "Златен глобус" за играта си там.

Номинираните за главна мъжка роля тази година още са Брайън Кранстън за "Тръмбо", Мат Деймън за "Марсианецът", Майкъл Фасбендър за "Стив Джобс" и Еди Редмейн за "Момичето от Дания".

Надеждите на феновете обаче може да бъдат попарени, както и преди се е случвало, тъй като конкуренцията на Ди Каприо и тази година е изключителна. Въпреки че "Марсианецът" се хареса на публиката, играта на Деймън не се отличи с нещо изключително, както и тази на Фасбендър във филма за създателя на "Епъл", а на всичкото отгоре продукцията не пожъна желания успех. Въпреки това годината за Фасбендър беше изключително силна най-вече заради ролята му в "Макбет", но да не забравяме, че той не е номиниран за нея.

Кранстън пък, който от години е любимец на зрителите на малкия екран с ролите си в "Малкълм" и "В обувките на Сатаната" ("Breaking Bad"), отскоро започна да получава и по-големи роли в киното и нищо чудно играта му в "Тръмбо" да се окаже изненадата на вечерта.

Накрая ще споменем може би най-сериозния съперник на Леонардо - носителят на "Оскар" от миналата година в същата категория за ролята си на Стивън Хокинг в "Теория на всичко", Еди Редмейн. Младият артист този път се превъплъщава в мъж, който се бори с обществото, за да разкрие истинската си същност на жена в "Момичето от Дания".

Колкото и да са приятни шегите като партите по случай наградата на Ди Каприо, трябва да сме подготвени за поредното разочарование, въпреки че в нашите сърца Лео отдавна има "Оскар", а върху вратата, на която бе легнала Роуз, имаше достатъчно място за още един човек!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!