Песен на португалски ще е гвоздеят в концерта на Мариза в София

Португалската певица ще открие турнето си в София.

ОFFNews 07 март 2017 в 18:03 6311 0

Най-известната фадо певица в света Мариза започва турнето си за 2017 година от София.

На 24 март в Зала 1 на НДК тя ще се срещне с многобройните си почитатели у нас. В спектакъла ще чуем песни от най-новия ѝ студиен албум Mundo, както и някои по-стари и любими на българската публика хитове.

Паралелно с подготовката за турнето и напрегнатата студийна работа, португалката записа парчето Livre (“Свободна") съвместно с хаус гуруто DJ MastikSoul. Вече е готово и видеото към песента, която има амбицията да проправи пътя на класическото фадо към модерните нощни клубове.

„Livre има много силен и дълбок текст, но е напълно подходяща да се слуша и в клубовете. Това е песен, на която можеш да танцуваш, да подскачаш и да пееш“, казва Мариза. Запознанството ѝ с DJ MastikSoul датира още от гимназията, когато двамата правят първите си музикални опити. После талантите им ги отвеждат в съвсем различни посоки и жанрове.

„Мариза е наистина много голяма дива! Нямам думи да опиша какво музикално влияние има тя. Направихме песента Livre от първия път. Видя текста и го изпя ведната. Нямаше нито един фалшив тон, нищо! Всички бяха впечатлени. Работил съм с много талантливи хора, големи артисти, но тя е на едно друго ниво. Мариза е специална и несравнима“, споделя DJ MastikSoul.

Билети - в системата на Ивентим и в Билетния център на НДК.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови