Отменят концерта по случай 100 г. Едит Пиаф в Русе, в София остава

OFFNews 22 ноември 2015 в 14:04 2542 0

"PIAF! Le Spectacle" - официалното шоу по повод 100 години от раждането на Едит Пиаф на 24 ноември (вторник) в Русе се отменя поради логистични проблеми, възникнали в последния момент и свързани с обстановката във Франция и новия режим на българо-румънската граница.

Всeки притежател на билет за "Булстрад Арена" в Русе може да получи парите си обратно от касата на Eventim, от която е закупил билета, още от вторник, 24 ноември.

В София обаче грандиозният спектакъл ще се състои в Зала 1 на НДК в понеделник, 23 ноември. Той идва у нас само десет дни след триумфа на Бродуей и напълно разпродадени зали в турнето в Съединените щати и Канада.

Едит Пиаф е истинско френско национално богатство – с трагичен живот и безсмъртни песни. Марион Котияр спечели награди "Оскар", "Сезар" и BAFTA за превъплъщението си във филма "La Vie En Rose", а днес светът отбелязва 100 години от раждането на “врабчето” с официалния "PIAF! Le Spectacle".

Невероятната френска певица Ан Карер не просто изпълнява най-великите песни на Пиаф, но с изумителния си глас и със своя оркестър, както и тематични декори и прожекции, води зрителите на едно незабравимо пътешествие по парижките.

Билети с цени от 40 до 90 лв ще откриете в системата на Eventim. Все още има ограничено количесто (144 билета) с цена 100 лв.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!