Ексклузивно Шест месеца на първата линия на фронта. Иван Калчев-Глиги в студиото на OFFNews

Обувката на Пепеляшка търси своята принцеса в подлеза на НДК

OFFNews 02 февруари 2016 в 17:24 5186 1

Обувката на Пепеляшка ще очаква своята съвременна принцеса тази сряда в подлеза на НДК. Пантофката, която ще „пасне” на нежното краче на една от изпробвалите я дами, ще бъде оставена пред входа на ДНК – Пространство за съвременен танц и пърформанс тази сряда, 3 февруари, между 16:15 и 17:00 часа.

Тази, чието краче се окаже „достойно” за вълшебната обувка, ще получи покана за двама за избрана от нея дата за представлението, както и целувка от един от тримата актьори, които ще влязат в ролята на съвременната фея. 

Великолепното трио актьори от България, Германия и САЩ – Петър Мелтев, Джероламо Фанчелу и Нейтън Купър, които са главните действащи лица в спектакъла „Пепеляшки ООД”.

„Театралният наръчник за разочаровани принцеси” ще се играе на 4, 5, 6, 9 и 10 февруари в ДНК, за да отговори на огромния интерес, който предизвика още с появата си.

Драматургичният текст на „Пепеляшки ООД” е писан от авторите Здрава Каменова, Гергана Димитрова и Анете Даубнер специално за изпълнителите Нейтън Купър, Джероламо Фанчелу и Петър Мелтев, като включва и факти от личния им живот в пиесата.

Спектакълът леко и иронично разнищва въпроса за жената днес. Къде се намира, накъде е тръгнала и откъде идва? Дали продължава да си търси пантофката или по-скоро иска да яхне метлата?

„Пепеляшки ООД” е продукция на Организация за съвременно алтернативно изкуство и култура – „36 маймуни”, София и ТАРТ Продукцион Щутгарт.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови