Николо Коцев представя рокоперата си ''Children in time'' в Троян

''Рок в сърцето на Балкана'' събира звезди на българската рок музика на 25 и 26 юни в града

OFFNews 16 юни 2021 в 19:33 2786 0

В края на месец юни град Троян за два дни ще се превърне в рок столицата на България.

"Диана Експрес", Кольо Гилъна, Ерол Ибрахимов и Светльо Витков с техния проект "ЕКС" ще бъдат част от звездното присъствие на фестивала "Рок в сърцето на Балкана", ортганизиран от общината в Троян.

Ето какво казва за предстоящото събитие заместник-кметът на града Розалина Русенова, цитирана от БТА:

"След няколко издания на "Рокакадемия - Троян" и "Изгрев над Балкана", които доведоха в планинския град някои от най-големите български рокгрупи и световни звезди като Джо Лин Търнър /"Rainbow", "Deep Purple"/ и Джон Лоутън /"Uriah Heep"/, ще се промени малко звученето, представяйки пред троянската публика съвместния проект между група "Кикимора" и Видинската симфониета".

Гвоздеят на програмата по време на втория ден от роксъбитието /26 юни/ ще бъде рокоперата "Children in time", която ще бъде изпълнена от "Кикимора" и Видинската симфониета. Ще могат да се чуят хитове на "Rainbow" и "Deep Purple", сред които "Child in time", "Soldier of fortune", "CanТt let you go", "Surrender", и много други. Аранжиментите и оркестрациите са на Николо Коцев.

За събитието в Троян пристига огромна сцена, която ще събере над 30 класически музиканти и рокаджиите от "Кикимора", допълват от общинската администрация.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!