Най-известният чернокож британски комик, Стивън Еймос, идва у нас

OFFNews 03 октомври 2016 в 16:09 6947 2

На 20 октомври от 20:00 часа в "The Comedy Club Sofia" своето шоу ще изнесе смятания за най-добър британски чернокож комедиант - Стивън Кей Еймос

След Джими Кар, Дилън Моран и Дани Гроздич у нас, по покана на първия комедиен клуб в България, идва още една звезда на английския хумор. Тъкмо привършил обиколката си в Европа и Австралия, комикът е приготвил ново меню от хумористични деликатеси в "Майстора на смеха", новото му шоу.

Типични за Еймос са шегите за цвета на кожата, сексуалността, семейството и наблюденията над всекидневния живот по света, с които пита: "Само гибел и мрак ли има по медиите?"

Той зарежда цялата публика с невероятното си настроение, широка усмивка и детска радост. Освен като стендъп комедиант британецът е участвал и на малкия екран, показвайки талант и за сериозни роли. Въпреки че какво по-сериозно може да има от хумора?

Билетите могат да бъдат намерени в "Ивентим" на обидно ниската - Стивън Еймос направо се обиди, като разбра - цена от 20 лв., но побързайте, защото бързо се изчерпват.


Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews