Надсвирване с китари в чест на Джими Хендрикс

Бистра Величкова 22 ноември 2012 в 17:45 2119 0

Бар
Бар "Rock IT"

Конкурс за китаристи с печалба - билет за филма - концерт „Celebrate Hendrix 70 live at Woodstock” в Кино Арена на 02.12 от 19:30 часа. Конкурсната вечер ще се проведе на 29.11. (четвърътк) в столичния бар Rock IT. Барът е и организатор на събитието.

Поводът за „китарното риалити” е 70 годишнината от рождението на легендарния китарист Джими Хендрикс.

Надсвирването ще се проведе по време на 10 минутната почивка на трибют бандата на Джими Хендрикс – “Purple Haze”. През тези минути скрити таланти ще имат възможност да се качат на сцената. Те ще могат да привлекат вниманието на зрителите и журито чрез всякакви „акробатики” с китара. Участниците трябва да носят собствени музикални инструменти, на които да покажат уменията си.

Всеки желаещ да се включи в „китарното риалити”, трябва да изпрати предварително заснето видео със собствено шоу. Записите може да изпращате и качвате на Фейсбук страницата на бар „Rock IT”.

Най-добрите ще имат възможността да се срещнат с публиката.

По повод 70 годишнината от рождението на Джими Хендрикс избрани кина по света показват неговия незабравим концерт от фестивалa Удсток, август 1969. Българските феновете имат шанса да видят изпълнението на гениалния китарист на 2-ри декември от 19:30 часа в градовете София, Варна, Пловдив, Велико Търново, Стара Загора и Плевен. Билетите са на цена от 10 лв. и могат да бъдат закупени в кината Арена или директно от сайта на веригата www.kinoarena.com.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови