Morcheeba се завръщат с нов албум в България

OFFNews 16 ноември 2016 в 21:13 3851 0

Скай Едуардс и Рос Годфри от култовата трип-хоп група Morcheeba се завръщат в България на 22 ноември в Зала 3 на НДК, за да представят с концерт новия си албум.

Един от най-разпознаваемите женски гласове на планетата - този на Скай Едуардс, и омагьосващите китарни рифове на Рос Годфри ще поведат българската публика на вълнуващо музикално пътешествие - неподправена органична смес от трип- хоп, ритъм & блус, даунтемпо и соул.

Цената на билетите ще е 50 и 60 лв. съответно за правостоящи пред сцена и седящи места на балкони вляво и вдясно от сцената.

Може да ги намерите на касите на Билетен център на НДК, както и в цяла България в мрежата на Ticketportal.bg в бензиностанции OMV, к-ци "Booktrading", магазини "На Тъмно" и др. Билети Ранно пиле от 40/45лв. има само в магазин "Яко", София, ул. "Граф Игнатиев" 43.

Новият албум е озаглавен с техните малки имена "Skye & Ross" и съчетава както нежния звук на Morcheeba, с който вече няколко десетилетия бандата омагьосва публиката в цял свят, така и самостоятелните артистични търсения на двамата музиканти. Албумът е резултат както от решението на продуцента на групата Пол Годфри да остане встрани от музикалната сцена, така и от желанието на Скай и Рос за нови музикални експерименти, като по този начин те отварят път за ново трип-хоп приключение, чийто резултат ще чуем и на българска сцена.

„Искахме да се върнем към музикалните си корени. Към онова интензивно, живо, смело звучене и мисля, че го постигнахме.“ - споделя Скай за новия албум, който британският таблоид The Mirror определя като „елегантен, с перфектно звучене, от което феновете на Morcheeba няма да останат разочаровани“.

Вижте и интервюто, което двамата музиканти дадоха за българските си фенове.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови