"Монти Пайтън" обещаха стари хитове и "питонски" обрати в новото си шоу

21 ноември 2013 в 16:25 5318 1

"Монти Пайтън" в днешния си състав: (от ляво на дясно) Майкъл Пейлин, Ерик Айдъл, Тери Джоунс,, Тери Гилиам и Джон Клийз Снимка: Би Би Си

След като новината за завръщането британската комедийна трупа "Монти Пайтън" с ново шоу екзалтира Великобритания, днес петимата живи членове на групата разкриха подробности около проекта на пресконференция в Лондон. 

Към събитието на Острова имаше толкова висок интерес, че то бе излъчвано директно по телевизията и едва ли има медия, която не го е отразила.

Шоуто ще бъде еднократно и поставено на живо в лондонската 02 Арена на 1 юли 2014 г., съобщиха "питоните" Майкъл Пейлин, Ерик Айдъл, Тери Джоунс, Тери Гилиам и Джон Клийз.

Идеята е да видим "дали още сме забавни", казаха те, цитирани от Би Би Си.

Билетите ще бъдат пуснати в продажба на 25 ноември. Цената им ще е между 26,50 и 95 паунда ("с някакви 300 паунда по-евтини от тези на Ролинг стоунс").

Проектът е първият нов продукт, който трупата създава за последните три десетилетия, припомнят английските медии. В него ще има "от големите хитове на "Монти Пайтън" със съвременно, актуални, "питонски" обрати", се казва в пресъобщение, разпространено преди брифинга.

 "Хората наистина искат да видят някои от старите ни хитове, но не бихме желали да го покажем в по предсказуем начин, каза Джон Клийз. - Най-големият риск пред шоуто е, че публиката знае репликите по-добре от нас."

 Шоуто ще бъде записано и ще може да се купи на DVD. 

 BZhUM-yIUAAm1qa

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!