Концерт-спектакъл 'Спомен НЛО' през декември в НДК

OFFNews Последна промяна на 23 ноември 2019 в 17:58 2505 1

На 20 декември от 20:00 часа в зала 1 на НДК ще имаме възможност да се насладим на концерт-спектакъл “Спомен НЛО”, в който ще се включат добре познатите актьори от легендарната формация НЛО /Георги Мамалев, Антон Радичев, Катерина Евро/, с участието и на звездите Камен Воденичаров, Тончо Токмакчиев, младата актриса Ева Данаилова.

Идеята за спектакъла е дело на известния български композитор Стефан Димитров, като освен неговото лично участие на сцената на зала 1 на НДК, изключителната му музика ще звучи в осъвременени аранжименти, направени специално от Евгени Димитров - Маестрото и “Ку-Ку Бенд”. Ще се насладим на живото изпълнение на големите хитове на НЛО, като “Канада”, “Адвокате”, “Свако Цако”, “Парти любими” и много други, с незабравимите текстове на Живко Колев и Недялко Йорданов.

Димитър Стоянович се е погрижил да бъдат възродени любими образи от далечното и не толкова далечното минало.

Освен легендарни скечове като “Тримата в кухнята”, “Професор Гучев”, “Пресцентър на МВР” и други, актьорите ще представят на сцената нови актуални теми в специално написани за концерт-спектакъла нови актьорски етюди, режисирани от Лъчезар Аврамов.

С този проект екипът на "Спомен НЛО" се завръща във времето на качествените хумористични предавания, с които поколението на 90-те години и техните деца имаха щастието да израснат. Общата цел и мисия е да провокираме отново интереса към качественото забавление и свободните форми на изразяване.

Билети за събитието можете да закупите онлайн тук, на всички каси на EasyPay, както и от Билетен център - НДК.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови