Клуб Yalta кани Marco Faraone за първото парти през ноември

OFFNews Последна промяна на 09 ноември 2017 в 12:46 4071 0

След успешното откриване на сезон 2017/2018 през октомври, клуб Yalta обяви и програмата си за ноември.

Очертава се наситен и разнообразен парти месец с някой от най-добрите артисти на електронната сцена. В първата вечер от месечната програма ще гостува италианецът Marco Faraone от Drumcode, а освен него зад пулта ще застане резидентът на клуба Liubo Ursiny. Мястото е Room 1 на клуба, а датата е 10 ноември.

В събота (11 ноември), клуба ще отвори вратите на Room 2 за второто парти от поредицата No orders, заедно с Diass и Maga.

Marco Faraone издава първото си парче Arabia през 2008 г. Големият му пробив обаче е през 2010 г., когато издава Strange Neighbors EP. От тогава талантливият продуцент е работил за престижни лейбъли като Drumcode, Desolat, Be As One, Sci+Tec, Moda Black, Holic Trax, Get Physical и Truesoul.

Като диджей Faraone е още по-ангажиран. Неговата популярност в Италия е категорична – от 3 години е резидент на известния клуб Tenax във Флоренция, който според него е „един от най-добрите в света“. Той успява да пуска там редовно въпреки претоварената си програма, включваща фестивали като Tomorrowland, Extrema Outdoors, Elrow (Барселона) и BPM Mexico, както и легендарни клубове като Panorama Bar, Watergate в Берлин и много други.

Той има и собствена серия партита в Италия, носещи името Marco Faraone and Friends. Последното издание на събитието събра 4000 души на плажа в Сицилия.

Uncage Music е името на собствения му лейбъл, който е създаден през 2015 г., а от 1 септември 2017 г., той е и част от събитията Music On на Marco Carola в Amnesia – една от най-желаните резиденции за всеки артист.

От този сезон клубът представя и нова услуга - Discount Guestlist, който важи единствено за 10 ноември. Всеки, попаднал в този списък, получава 50% отстъпка от цената на входа. За да бъдете включени в Discount Guestlist, трябва само да изпратите имената си до 24 часа преди партито на [email protected]

Билети за 10 и 11 ноември могат да бъдат закупени на входа на клуба на цена от 20лв.

Повече поробности за програмата на клуб Yalta може да намерите на официалната страница във Facebook, както и на yaltaclub.com.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови