Ексклузивно Борисов предложи Даниел Митов за премиер (обновена)

Каварна рок фест с 2 къмпинга за феновете (карта)

ОFFNews Последна промяна на 10 юни 2016 в 16:31 3800 1

Карта на Каварна рок фест.

Два къмпинга ще бъдат на разположение на феновете на 2 и 3 юли на Каварна рок фест 2016, съобщиха организаторите от "Loud Concerts" и Община Каварна.

След изричното настояване на редовните посетители на метъл фиестата тази година, освен обявената нова локация за къмпинг, е подсигурено и старото място за разпъване на палатки. Двете места ще разполагат с всички удобства за доброто прекарване на посетителите на феста – ток, вода и съответните санитарни възли.

Билетите за Каварна рок фест 2016 са в продажба в мрежата на Eventim и партньорите в цялата страна - магазинитe "Office 1 Superstore", OMV, "Picadilly", "Техномаркет", "Технополис".

Цената на билет за един ден е 55 лв., а за двата фестивални дни – 99 лева. Седмица преди феста стойността им ще се повиши съответно на 65 лв. за ден и 109 лв. за двeте вечери.

Бандите, които ще забият тази година на Каварна рок фест, са:

- 2 юли – Axel Rudi Pell, Therion, Odd Crew, Varg и E-an-na;
- 3 юли - Avantasia, Soilwork, Last Hope, Myrath и Thiarra.

На стадион Калиакра няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.

Деца до 7-годишна възраст ще влизат на фестивала безплатно, но с придружител и попълнена декларация.
Всички зрители под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация.

Декларацията може да бъде получена и от охраната на входовете на стадион Калиакра.

Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на съответните входове, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови