Гледайте носителя на Оскар „Докато не са изчезнали“ на 2 декември по Discovery

ОFFNews 19 ноември 2015 в 18:58 5104 0

Discovery Channel обяви излъчването на документалния филм „Докато не са изчезнали“ на режисьора, носител на „Оскар“, Луи Сайхойос, който ще бъде представен на зрители от цял свят след премиерата му на филмовия фестивал Sundance.

Телевизията ще излъчи документалната лента във всички 220 международни пазара, на които оперира, включително в България на 2-ри декември.

„Докато не са изчезнали“ е увлекателен филм с изключително значение, създаден от най-добрите разказвачи на истории. Надяваме се, че с премиерата му имаме възможността да увеличим световната осведоменост и да провокираме движение в защита на толкова много застрашени от изчезване видове”, коментира Рич Рос, президент на Discovery Channel U.S.

В разтърсващия документален филм режисьорът Луи Сайхойос и екипът зад филма „Заливът”, отличен с „Оскар“, събират група творци и активисти за нова операция под прикритие. Целта им е да разкрият тайния свят на застрашените видове и да победят в надпреварата за тяхното опазване от масово унищожение. Участниците във филма обикалят света, за да проникнат в едни от най-опасните черни пазари в света и използват високотехнологични начини за документиране на връзката между отделянето на въглеродни емисии и изчезването на животинските видове. Документалната лента разкрива удивителни и невиждани досега кадри, които наистина променят представите ни за света.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови