Фестивалът Summer Chaos се завръща, обявиха част от изпълнителите

offnews 14 юни 2017 в 14:54 3611 0

Второто издание на фестивала Summer Chaos ще се състои на 31 юли на стадион "Лазур" в Бургас, а част от имената за концерта вече са ясни - примата на метъл музиката Таря Турунен, траш легендите Kreator и немските мелодик дет метъли от Crematory.

Турунен, която ще гостува за пореден път в България, ще представи добре познати парчета, но и композиции от последните си албуми. Същото ще направят готик-индъстриъл музикантите от Crematory, които промотират албума си Monument от 2016 г., а Kreator ще представят последния си албум Gods of Violence.

Продажбата на билети започва от днес, 14 юни, в мрежата на "Тикетпро". До края на юни те са на цена от 70 лв., а в месеца на феста те ще са на цена от 80 лв. Организаторите обещават и изненадващ "happy hour" с промоции на цените. Очаква се да бъдат обявени и още 2 гостуващи групи на тазгодишния Summer Chaos.

Това е третото издание на фестивала, като в предните години на сцената му излязоха имена като Godsmack, The Prodigy, Bullet For My Valentine, Papa Roach, House of Pain, Clawfinger, Biohazard, Amorphis и още много други.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови