Quantcast

Фестивал на късометражното кино в НДК (програма)

ОFFNews Последна промяна на 07 декември 2015 в 18:32 2757 1

13-ят фестивал за късометражно кино „В Двореца” тази година ще се проведе в София. Домакин на престижното издание ще е Националният дворец на кулурата, който за първи път партнира на фестивала.

Събитието ще започне на 8 и ще продължи до 13 декември. Зала 3 е ангажирана за реализирането на тазгодишното фестивално съдържание, което включва: национална и международна състезателна програма, извънконкурсни прожекции, съпътстваща музикална програма, както и множество образователни инициативи.

В рамките на фестивалната седмица ще бъде изграден и „Пазар на филмовата индустрия”, където партниращи на “В Двореца” организации и фестивали от Европа и света ще разположат своите щандове.

Цялата програма на събитието може да откриете тук, а билети има на касите на НДК и в Eventim.

Международният фестивал “В Дореца” е посветен на продуктите на късометражното кино, новите медии и дигиталните изкуства, с продължителност до 27 минути. Основната му цел е да представи съвременното късометражно филмово изкуство в България, Европа и света, като положително допринася за развитието му и създава благоприятна среда и платформа за изява, както на млади филмови творци, така и на доказани професионалисти в тази сфера.  

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

07.12 2015 в 21:07

Оле като знам кой го прави тоя фестиваааалллл... няма да отида ... :)