Epica ще подгрява Evanescence на Hills of Rock в Пловдив

ОFFNews 10 май 2017 в 17:23 5852 1

Hills of Rock Plovdiv продължава да добавя нови имена към първото си издание. Новото попълнение ще бъдат холандците Epica, известни със своето симфонично метъл звучене. Те ще свирят в първия ден на фестивала.

На трите сцени около Гребния канал в Пловдив на 30.06 и 1.07. почитателите на рок музиката ще видят големите Evanescence и Guano Apes, и още 30 артисти и групи от България и чужбина.

Наред с най-големите си хитове Epica ще представят и новия си албум “The Holographic Principle”, който според музикалната критика е “най-добрата им творба до момента”. Коен Янсен споделя – “Искахме този албум да е изпълнен с най-добрата музика, на която сме способни. Отделихме много време за подготовката му и в съчетанието на различни инструменти, които никога преди не бяхме използвали в песните си. Включихме брас, струнни, духови, етно инструменти и перкусии, за да направим звука по-жив и за да постигнем онзи ефект, който ние в групата наричаме ултимативния Epica звук“.

Билети за двата дни на фестивала на цена 90 лева можете да закупите от OMV, The Mall, билетен център НДК, билетната каса пред община Пловдив, магазини “На тъмно”, както и онлайн на Eventim.bg и TicketPro.bg

Фестивалът Hills of Rock ще се реализира ежегодно и е част от програмата на Пловдив – Европейска столица на културата 2019.

Обявените групи до момента са:

Evanescence, Three Days Grace, Guano Apes, Epica, Raveneye, Imminence, Existance, Basska, Folk and Roll, Conquering Lion, Shazalakazoo, Sevi, Siluet, Krossfire, Dream Skiller, Paraplanner, Bloodrush, Hayes and Y, Plastico Bo, Lieveil, Мерудия и Уикеда.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews