Джеймс Бонд с кадър в "Междузвездни войни: Силата се пробужда"

ОFFNews 18 декември 2015 в 17:36 7235 0

Даниел Крейг.

Актьорът Даниел Крейг, който играе Джеймс Бонд в последните филми за агент 007, се появява в кратка сцена в "Междузвездни войни: Силата се пробужда" в ролята на щурмовак, съобщи "Гардиън", позовавайки се на "Ентъртеймънт уикли".

Досега обаче актьорът отрича да е сторил подобно нещо. Слухът тръгна от колегата му Саймън Пег, който през май заяви, че знае конкретния щурмовак, изигран от артиста.

Внимание, следващите редове разкриват част от сюжета на "Междузвездни войни: Силата се пробужда".

Репортерът Крис Лий твърди, че Крейг е войникът на Първия ред (бел.ред. - това беше официалният превод на "First Order", изписан по време на премиерната прожекция на филма в полунощ на 18 декември), военната организация, наследник на Галактическата империя, който пази героинята Рей на борда на кораба, където е пленена.

В този момент тя за пръв път решава да се опита да използва Силата, като казва на щурмовака: "Ще ме отвържеш и ще напуснеш килията, като оставиш вратата отворена". Предполагаемият Крейг отговаря: "Ще затегна ремъците ти, вехтошарска отрепка", но тогава Рей отново повтаря казаното от себе си и този път то сработва: "Ще те отвържа и ще напусна килията, като оставя вратата отворена", отвръща вторият път войникът. "И ще хвърлиш бластера си на земята" - "И ще хвърля бластера си на земята", приключват диалога си двамата, като мъжът пуска оръжието си на пода и излиза.

"Защо бих се занимавал с подобно нещо? Ужас! Пфф. Да играя статист в друг филм", коментира през юли британецът. Журналистът твърди, че тогава Крейг го е излъгал, но може да се окаже, че той просто е проявил неуловимото си английско чувство за хумор.

Саймън Пег по време на снимките на новия филм. 

През май Пег, който се появява за кратко в новия филм от сагата като тролоподобен тартор, каза пред "Сън": "Аз не съм щурмовак, Даниел Крейг, той беше щурмовакът. Това не трябваше да го казвам".

В подкрепа на информацията за ролята на Бонд, трябва да се отбележи, че "Спектър" и "Силата се пробужда" снимаха по едно и също време миналата година в британското студио "Пайнууд". Агент 007 е трябвало да направи само няколко крачки от едната снимачна площадка, за да се озове в другата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови