Две седмици ни делят от концерта и зашеметяващото визуално шоу на Лара Фабиан

ОFFNews 13 март 2018 в 11:27 2841 0

Най-продаваната белгийска изпълнителка издаде нов, изцяло англоезичен албум, който вече спечели сърцата на няколко ключови града в САЩ, част от световното ѝ турне.

След точно 2 седмици "Саmouflage" ще дебютира и у нас. На 27 март в зала 1 на НДК и Лара Фабиан ще предстaви на феновете си двучасов концерт и зашеметяващо визуално шоу, в което ще сподели нейния актуален поглед към света, в който живеем.

Фабиан ще излезе с още двама поддържащи изпълнители и бенд от 5 музиканти. Певицата ще остане на сцената повече от 2 часа, в които ще чуем новия ѝ албум, както и повечето от най-популярните ѝ парчета, с които вече е въздействала на публиката си многократно през годините. “Je T’aime”, "Adagio", "Love by Grace", "Broken Vow" са само малка част от хитовете ѝ в глобален мащаб, които ще разтърсят зала 1 на НДК.

„Не вярвам, че езикът може да постави граница на емоциите. Няма специален език, на който да кажеш нещо, идващо от сърцето. Можеш да говориш със сърцето си на японски, индийски, италиански – няма значение. Истинските чувства нямат граници и бариери“, казва Lara Fabian преди да изпее една от най-популярните си песни Je suis Malade, излязла през 1994. „Много от песните ми се отнасят за това през какво преминаваме, каква е действителността ни, но въпреки всичко, въпреки нея, те разказват и за това как можем да извлечем най-доброто от случващото се заедно“, споделя тя.

Благодарение на специалната връзка с публиката, която Лара създава по време на своите участия, и историите, които разказва с музиката си, певицата не само препълни концертните зали на Маями, Ню Йорк, Чикаго, Лос Анджелис, но и разчувства хилядите си фенове.

Очаква се да направи същото и у нас на 27 март, като ни покаже необикновения микс от класически китари и модерно електронно звучене, за които огромни заслуги имат композиторът Мо Денеби и легендарната Шарън Вон. Таланти от различни националности, които обединяват най-доброто от всевъзможни култури и стилове. Това е и основното, което искат да постигнат с "Саmouflage" – сплотяване на хората въпреки различията.

Последни билети за концерта на Лара Фабиан на 27 март можете да закупите от OMV, билетен център НДК и онлайн в мрежата на Eventim.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови