DREAM THEATER в София на 3 юли

ОFFNews Последна промяна на 30 ноември 2018 в 16:23 2521 0

Американските прогресив метъл богове DREAM THEATER ще имат концерт в Зала 1 на НДК в София на 3 юли 2019.

Той се организира от радио ТАНГРА МЕГА РОК и е част от световното турне 'Distance Over Time' по повод дългоочаквания четиринайсети студиен албум на групата.

Шоуто ще бъде продължително, защото заедно с нови парчета, се очаква групата да изсвири и целия легендарен ‘Metropolis Pt. 2: Scenes From A Memory’ по повод 20-ата годишнина от неговото излизане. 

Новият албум на DREAM THEATER се казва 'Distance Over Time' и ще излезе на 22 февруари. Записите са продуцирани от китариста ДЖОН ПЕТРУЧИ, смесени от БЕН ГРОС и мастерирани от ТОМ БЕЙКЪР. Според ПЕТРУЧИ, от гледна точка на звука - това е най-добрият албум, който DREAM THEATER някога са правили.

"Целта ми като продуцент беше да се опитам да направя най-добре звучащия албум на DREAM THEATER, който някога сме създавали - така че, слушателят да бъде обгърнат от музиката. Много исках, този албум да е отражение на духа, радостта и страстта, с които подходихме към правенето му. Стараех се, когато го чуете, да усетите органичната същност, ярко изразена самоличност и сурова енергия, които групата успя да произведе в студиото. И мисля, че успях."

DREAM THEATER ще започнат представянето на 'Distance Over Time' с турне в Северна Америка. То ще продължи седем седмици - от 20 март в Сан Диего до 4 май в Мексико сити. И след това, групата идва и в Европа.

Билети с цени 50, 65, 80 и 100 лв. се продават в системата на www.Eventim.bg. Има и ограничено количество билети с цена 120 лв. за места неспосредствено пред сцената. В деня на шоуто цените във всяка категория скачат с 5 лв.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови