Деца до 10 г. ще влизат безплатно на концерта на братя Кавалера

OFFNews Последна промяна на 14 ноември 2016 в 16:14 2637 0

Основателите на култовата траш легенда Sepultura - братята Макс и Игор Кавалера, пристигат в България за своето мегашоу в деня на концерта. Събитието ще се състои на 15 ноември, вторник, в столичната зала „Универсиада“.

Входовете на залата ще бъдат отворени в 19:00 часа, а билетната каса на залата ще работи от 10:00 до 22:00 часа. За всички притежатели на билети от категорията “priority access” ще бъде обособен отделен вход, който ще бъде отворен 15 минути по-рано – точно в 18:45 часа.

Билетите за събитието днес все още са на цена от 50 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на "Тикетпро" в цялата страна. В деня на концерта цената им ще бъде 60 лв.

Шоуто ще започне в 20:00 часа със сета на немската траш банда Dying Gorgeous Lies, начело с харизнатичната си фронтдама Лиз Горджъс, които ще подготвят публиката за големия хедлайнър. Макс и Игор в компанията на музикантите от Cavalera Conspiracy се очаква да се качат на сцената около 21:00 часа, като шоуто им ще продължи 90 минути.

Организаторите призовават всички посетители да носят със себе си документи за самоличност. Деца до 10-годишна възраст ще бъдат допускани на концерта без билет и без право на седящо място. Всички лица под 18-годишна възраст ще бъдат допускани на събитието само с пълнолетен придружител и попълнена декларация. Документът може да бъде изтеглен предварително от заглавната страница на www.ticketpro.bg или да бъде попълнен на място. Бланки с декларация за придружител на непълнолетно лице могат да бъдат получени и на билетната каса на "Тикетпро" в зала “Универсиада”.

Забранено е внасянето на звукозаписна техника, професионални и полупрофесионални фотоапарати със сменяем обектив, видео камери, прожектори и лазерни точкови фенерчета. Строго забранено е внасянето в залата на всякакъв вид оръжие, леснозапалими и отровни вещества, стъклени бутилки и опасни предмети. Охраната ще конфискува всичко, което по някакъв начин застрашава безопасността на публиката и артистите. На събитието няма да бъдат допускани лица под въздействието на наркотици или алкохол.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови