Дъщерята на Уитни Хюстън поема по стъпките на майка си

Елица Мартинова 12 март 2012 в 13:24 6415 0

Починалата Уитни Хюстън с дъщеря си, Снимка: Reuters
Починалата Уитни Хюстън с дъщеря си, Снимка: Reuters

Дъщерята на Уитни Хюстън Боби Кристина Браун смята да стане певица, да танцува и да играе във филми.

Дъщерята на починалата звезда даде първото интервю след смъртта на майка си за известната ТВ-водеща Опра Уинфри. 19-годишната американка изрази желание да продължи по пътя на майка си и да влезе в шоубизнеса.

Боби Кристина каза, че дава всичко от себе си, за да се справи с тежката загуба. Тя допълни още, че усеща духа на майка си край себе си.

В предаването на Уинфри участваха и братът на певицата Гари Хюстън, и съпругата му – Пат, която бе мениджър на музикалната легенда.

Гари сподели пред Опра, че майка им Киси е изпитвала сериозни притеснения за съдбата на Уитни и често пъти е намеквала, че дъщеря ú може да си отиде твърде млада.

Пат Хюстън бе категорична, че в дните преди смъртта си Уитни Хюстън не е злоупотребявала с наркотици, въпреки обвиненията, че се е държала прекалено ексцентрично.

Уитни Хюстън бе намерена мъртва в банята на хотелската си стая на 11 февруари 2012 г в Бевърли Хилс. Все още няма официално становище около причините за смъртта ú, тъй като специалистите чакат резултати от токсилогични тестове, които трябва да излязат до началото на април.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови