Дари книга, ела на театър

Всеки, който дари книга на касата на театър "Българска армия", получава 50% отстъпка за билет

ОFFNews 16 май 2017 в 16:20 4319 0

Всеки, който дари книга на касата в периода 22 - 28 май получава талон с 50% отстъпка от цената на билета, за избрана от него постановка в театър "Българска армия".

Книгите ще бъдат предадени на Отделението по детска кардиология на Национална кардиологична болница и читалище “Георги Димитров” в село Ковачевци. 

По време на седмицата, през която честваме Денят на българската просвета и култура и на славянската писменост - 24 май, театърът ще приема книги, подходящи както за деца така и за възрастни, в запазено състояние.

При дарение от 4 до 6 книги получавате втори талон за отстъпка от цената на 1 билет.

Отделението на кардиологичната болница обръща специално внимание на своите малки пациенти. Там са хоспитализирани деца от 0 до 18 години, а занималнята е мястото, където могат да четата и играят и да се почувстват истински щастливи. Медицински клоуни се грижат децата да преминат по-спокойно през процесите на стресови и интензивни процедури. Отделението има нужда от книжки в добро състояние, за да може занималнята да осигурява нови и разнообразни четива на децата.

Село Ковачевци е второто място, където ще отидат част от дарените книги. Библиотеката в Читалище „Георги Димитров“, която през 2016 година е с над 600 посещения, се нуждае от обновление. През лятото в нея се предоставя и възможност на деца да четат, рисуват, участват в занимателни игри. Целогодишно се оформят и кътове за отбелязване на бележити годишнини. Същевременно в сградата се помещава клуб по дърворезвабрство и изобразително изкуство, Сурвакарска група, Група за народни танци и Фолклорна група “Веселие” с множество награди от страната и чужбина.

Зарадвайте непознат със своята дарена книга от 22 до 28 май.

С този жест получавате талон за отстъпка от цената на 1 билет за постановка по избор до края на сезона.

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Иво Мирчев: Пеевски усети, че съдебната власт му се изплъзва и свали правителството