Далия с дебютна коледна песен (видео)

OFFNews 16 декември 2020 в 12:22 2953 0

Дори да не сте чували името й досега - запомнете го, защото Далия е тук, за да ви подари своето празнично настроение с дебютната си песен – „Коледа“.

Коледа не е просто празник, а споделеното добро и магия между хората. Идва в края на годината, за да ни напомни това, което е важно и да ни зареди с любов и топлина за предстоящите месеци.

Далия споделя с вас музикално кътче на приказност от своята душа. Тази песен е малко обяснение в любов с аромат на канела, толкова универсално и изначално чисто, че можете да го поднесете на всеки - мама, татко, баба, дядо, сестра, брат, половинка, приятел, колега или просто човек, който стопля сърцето ви и взаимно си давате усещането за споделеност и празничност дори когато празникът все още не е настъпил.

Песента те кара да пееш, да танцуваш и да се влюбваш. A не е ли това, от което всеки се нуждае малко или много дори не само по Коледа?

Далия Чорбаджийска е не само артист. Тя е и част от екипа на една от най-престижните школи за вокално развитие в София - Highlight Singing Academy, където има щастието да споделя опита и знанията си със своите ученици. Тази година завършва магистратура в Национална Музикална академия “Проф. Панчо Владигеров” със специалност “Поп и джаз пеене”.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови