"Да послушаме кино" с Хилда Казасян в Шумен

OFFNews 10 юни 2022 в 10:48 2094 0

Васил Петров, Хилда Казасян, Теодосий Спасов

Снимка Facebook, личен профил на Хилда Казасян

Тримата ще участват в концертите "Да послушаме кино"

В първия ден на лятото - 20 юни, от 19 часа Хилда Казасян ще се срещне с почитателите си в Шумен, където ще представи спектакъла "Да послушаме кино" с едни от най-популярните и обичани мелодии от знакови български филми, съобщиха от екипа на певицата.

На сцената до Хилда Казасян ще бъдат музикантите от Плевенска филхармония. Специални гости са Теодосий Спасов и Васил Петров.

През вратата на "Да послушаме кино" можете да влезете в света на музиката от българските филми. Концертната програма включва любими мелодии от игралните филми „Любимец 13“, „Козият рог“, „Адаптация“, „Вчера“ и др. Музика представена с финес, голяма доза любов и умерено количество джаз импровизации.

На сцената до Хилда и Плевенска филхармония с диригент Борислав Йоцов, ще бъдат и едни от най-добрите и утвърдени джаз музиканти в България: Христо Йоцов - барабани, Живко Петров - пиано, Димитър Карамфилов - контрабас и Михаил Йосифов - тромпет. Специални гости са Теодосий Спасов и Васил Петров. Мултимедията, която е основен герой в този спектакъл е подготвена от Васил Къркеланов. Фантастичните аранжименти, които дават един съвсем нов живот на тази толкова обичана от всички музика са дело на маестро Живко Петров и проф. Христо Йоцов.

Концертът ще бъде в зала "Проф. Венета Вичева". Билети можете да намерите ТУК.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!