COVID – 19: Концертът на Archon Angel със Зак Стивънс се отменя

OFFNews 01 април 2020 в 17:19 2030 0

BGTSC съобщава: Концертът на Archon Angel със Зак Стивънс, няма да се състои на 2 април тази година. Към момента не можем да получим потвърждение от артистите за нова дата и вероятно до края на годината такава няма да има. Ако на по-късен етап успеем да се договорим, издадените билети ще важат без допълнителна презаверка.

Процедурата за връщане на билети е следната:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

В случай че са закупени от сайта на Eventim.bg:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнете лично - до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, София, където ще бъде възстановена сумата в брой - в момента, в който офисът бъде отворен отново.

Предстои обявяването на допълнителна информация.

Останете си у дома! Бъдете здрави!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови