Classic FM с изнесено студио на концерта на Соня Йончева и Пласидо Доминго

Радиото ще излъчва програмата си директно от площад ''Св. Александър Невски''

OFFNews 24 август 2021 в 13:23 2924 0

На 31 август Classic FM радио ще излъчва програмата си от изнесено студио пред храм-паметника „Св. Александър Невски“. Мобилният медия корнер на bTV Media Group, в който ще е позиционирано студиото на Classic FM, е посветен на гала концерта на Соня Йончева и Пласидо Доминго, който ще се състои същия ден.

От 10 ч. сутрина в последния ден на август ефирът на единственото радио за класическа музика в България ще излъчва ексклузивно от сърцето на столицата с водещ Георги Митов – Геми. В отговор на нарастващия интерес към събитието програмата предвижда интервюта с редица атрактивни гости на живо от изнесеното студио и лайвстрим предавания във фейсбук страницата на радиото.

По традиция Classic FM радио поставя във фокуса на програмата си най-актуалните и атрактивни събития от сцената на класическата музика. В живите включвания от площад „Св. Александър Невски“ слушателите ще могат да чуят различни гледни точки, повдигащи завесите около концерта и личността на Соня Йончева. Част от програмата ще са и ексклузивни интервюта с диригента на Софийската филхармония Найден Тодоров, баса Божидар Божкилов, преподавателката по музика Нели Койчева, моделиерката Ваня Нецева и други.

Като ексклузивен медиен партньор на събитието, Classic FM стартира и специална игра на обновения си сайт, от която един късметлия ще спечели двойна покана за концерта на световноизвестните оперни звезди Соня Йончева и Пласидо Доминго. За повече информация следете сайта на радиото и ефирната програма на 88 MHz в София и онлайн в цялата страна.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!