Quantcast

Борат 2: Българска актриса се появи в компрометираща сцена с адвоката на Тръмп

OFFNews Последна промяна на 22 октомври 2020 в 23:59 4197 0

Снимка instagram/mariabakalovaofficial

Българската актриса Мария Бакалова е заснета с адвоката на Тръмп и бивш кмет на Ню Йорк Рудолф Джулиани в компрометираща сцена - част от филма ''Борат 2'', предаде AP.

Джулиани влиза в кадъра на скрита камера в хотелската стая на 15-годишната Тутар Сагдиев, дъщеря на Борат (всъщност така е по сценарий - 24-годишната Бакалова е в ролята на Тутар Сагдиев).

Адвокатът на Тръмп е заснет излегнат на леглото в стаята. Пред Джулиани красивата Мария от Бургас се е представила за телевизионна журналистка. Той дори не подозира, че хотелската стая е осеяна със скрити камери.

Докато пие скоч, Джулиани разказва на Тутар как бързите действия на Тръмп са спасили милиони американци от COVID-19 през пролетта. Той дори на шега се съгласява да изяде прилеп пред "репортерката". После Тутар маха микрофона от сакото му, той ляга на леглото с измъкната риза и посяга към панталона си.

В този момент главният герой Саша Барън Коен (Борат) нахлува в стаята.

Сцената е заснета още през лятото.

Продължението на филма "Борат" разказва как казакстанският журналист Борат Сагдиев получава задача да оправи имиджа на страната си, след като го е опозорил.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !