"Большой Московский Цирк" с три представления у нас

OFFNews 26 януари 2017 в 10:09 8121 6

„Большой Московский Цирк” пристига за втори път в България.

Двучасовите представления ще са на 20 май в столичната зала „Арена Армеец”, на 22 май в пловдивския „Колодрум” и на 24 май в “Булстрад Арена” в Русе.

“CIRCUS 2.0” е висикотехнологична програма с лазерни инсталации, светлинни, звукови и видео ефекти.

Мащабна продукция включва 100 души - акробати, фокусници, жонгльори, клоуни и дресьори на животни. На арената на цирка ще излязат едни от най-добрите циркови артисти в света - водещи имена на руския цирк, лауреати на престижни фестивали и майстори на спорта от международна класа.

Шоу спектакълът е с ефектен декор, пищни костюми, авторска музика изпълнена от оркестър на живо и оригинална хореография.

На манежа, братя Запашние ще представят уникална атракция с изпълнение на салтомортале и други опасни, акробатични номера върху препускащи коне. Децата ще се забавляват с дресурата на кучета.

Основатели на "Болшой Московский Цирк" са Братята Асколд и Едгар, от циркова династия Запашни - абсолютни лидери по продажба на билети в Русия и в света. На година броят на зрителите им е около 700 000 души. Освен, че са в ТОП 100 на руския Форбс за най-богати хора, двамата са режисьори на спектаклите на "Болшой Московский Цирк" .

Цените на билетите са от 40 до 110 лв.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови