"Блек Сабат" дават прощален концерт в Бирмингам

OFFNews 04 февруари 2017 в 20:13 10656 6

Групата "Блек Сабат", която е сред създателите на хеви метъла, ще изнесе тази вечер в Бирмингам последния си концерт. С него завършва прощалното турне на вокала Ози Озбърн, китариста Тони Айоми и басиста Гийзър Бътлър.

68-годишният Озбърн окачестви кариерата на групата като най-невероятното пътешествие, но призна, че времето на "Блек Сабат" изтича, съобщава БНР.

Едно от нещата, с които най-много се гордея, е фактът, че групата не беше създадена от някой продуцент-бизнесмен. Бяхме четири момчета и имахме мечта, която се сбъдна отвъд най-дивите ни очаквания, посочва Озбърн. Той обяви, че ще продължи със соловата си кариера.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

63994

6

Red or Dead

05.02 2017 в 12:47

Велика група, дала началото на така наречения Хеви метъл, НО СИЛНО се надявам НАИСТИНА да бъде последно сбогом в родния им град....няма смисъл да продължават да се превръщат в жалки карикатури на самите себе си(особено важи за Ози;)!
Не искам да бъда разбиран погрешно, гледах ги на стадион Локомотив, Ози имах чувство, че ще припадне на сцената.....един неподражаем и велик РОК МУЗИКАНТ, но нека не остава в паметта ни по този начин!Малко са такива изключения като Стоунс....

Не знам дали Йончев е писал за “холограмния концерт на ДИО“.....гледах клип в Тубата.....това е жалка и пошла гавра с паметта не ВЕЛИКАНА ДИО....жалко, че комерса не се свени пред нищо и алчността превръща хората понякога в извратеняци....може би има много хора които не мислят като мен......но това превръща негово величество РОКЪТ в своего рода чалга....

42249

5

Denis Rizanov

05.02 2017 в 12:13

Смръдлета разни о.рали музикалната новина. Гнус. Дано паричките дето ще получите само за свещи да ги дадете гнусни и отвратителни ко.еленца!

11926

3

д-р Петроff

04.02 2017 в 23:26

Велики....!