Билети по 7 лв. в театър "Българска армия" за родители и деца от 10 до 13 април

ОFFNews 03 април 2017 в 19:15 3465 0

Преди Великденските празници Театър „Българска армия“ ви кани да дойдете на театър заедно със своето дете. Театърът дава възможност децата да опознаят по-добре родителите си, а родителите да открият непознати страни от душевността на порасналите си деца.

Само в дните 10, 11, 12 и 13 април може да закупите билети по 7 лв. за всички постановки* от афиша на театъра през април, май и юни. 

Театърът хвърля онзи естествен мост между поколенията и показва на младите, че „възрастта не е порок“, а на по-зрелите, че „умът не е в годините, а в главата“. 

Всяка вечер театър "Българска армия" предлага пъстра палитра от заглавия:

На 7 април /петък/ ще можете да се срещнете с вечно живите национални герои в
„Тайната вечеря на дякона Левски“, които Стефан Цанев обезсмъртява. Той не прави от тях икони, а запазва човешките им качества и недостатъци в преследване на величавата идея за свободна България.

8 април /събота/ - прелестната комедия на Оскар Уайлд „Колко е важно да бъдеш сериозен“ ще ви предразположи и ще въздейства на естетическите и емоционалните ви потребности от любов и красота. Сюжетът на пиесата се завърта около сърдечните вълнения на две млади двойки. В преследване на любовта си те устремно прелитат през комични недоразумения и абсурдни препятствия.

9 април /неделя/ - пред очите ви ще се разиграят безсмъртните приключения на храбрия войник „Швейк“. Герасим Георгиев – Геро и Валентин Танев са подготвили мощна експлозия от смях, която ще ви очисти от тревогите, депресиите и сериозността за дълго време.

11 април /вторник/ може да изберете най-новата постановка на театъра – „Саломе“ от Оскар Уайлд. Разтърсващата библейска легенда за юдейската принцеса Саломе, поискала главата на Йоан Кръстител, е разказана страстно от режисьора Диана Добрева, която се въплъщава в самата Саломе.

12 април /сряда/ е време за Шекспировата комедия „Много шум за нищо“, която се играе на сцената театъра от 1987 година насам. Режисьорът Красимир Спасов не се стреми да разкаже или покаже, а да ни подтикне към съпреживяване на едно така индивидуално и едновременно всеобщо чувство на стремеж към любов.

След Великден ви очакват още интригуващи постановки като: „Йерма“ /25 април/; „В полите на Витоша“ /26 април/; „Тартюф“ /27 април/; „Отело“ /28 април/; „Ножица-трепач“ /29 април/; „Да разлаем кучетата“ /30 април/.

Всички закупени билети в дните 10, 11, 12 и 13 април, от касата или сайта на театъра (www.tba.art.bg), са на празничната цена от 7 лв.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови