Авторът на "Ледено момиче" и "100 години" - Румен Гайдев, с нов хит

ОFFNews 27 ноември 2015 в 16:38 11272 0

Румен Гайдев-Гаро.

Текстописецът на D2, отговорен за най-големите хитове на групата като „Ледено момиче“, „100 години“ и много други - Румен Гайдев-Гаро, издаде нова песен.

Творбата му обаче значително се различава от добре познатите парчета, защото "Билет за Уран" е фантастична история за отегчението от брака, смъртта и космическото пътуване, разказана с изключителен черен хумор. 

В нея съпругът се опитва да намери спасение от ужасно скучния си брак с помощта на Смъртта, която обаче решава другояче и подло спира бягството му на Уран, като го връща обратно на нашата малка планета.

Текстът и музиката са дело на Гаро, а за музиката му помагат Миро Иванов (китара), Александър Обретенов (бас) и Диджей Балкански, който заедно с Румен отговаря за аранжимента.

Румен Гайдев-Гаро е известен в музикалните среди като композитор и текстописец, малко хора обаче знаят, че също така той пише научни фантастики, занимава се с телевизионна режисура и прави документални филми, а в свободното си време е и фитнес инструктор

Освен с D2 през годините творецът работи с много музиканти, сред които Ани Лозанова, Дичо, група „Сленг“, Ира и др. Първият му хит е песента, изпята от Ани Лозанова „Не мога да заспя”.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови