Accept идват в Каварна с нови песни и китара

Николаос Цитиридис 27 май 2013 в 12:06 2957 0

Accept идват с нови песни и китара в Каварна
Accept идват с нови песни и китара в Каварна

Немските хеви метъл машини Accept ще пристигнат за концерта си в Каварна с нови песни и чисто новата китара на Улф Хофман.

Китарата на гологлавия виртуоз се нарича "Flying Fortress" ("летяща крепост). Инструментът е по специална изработка на Framus - немска компания, която се занимава с изработка на музикални инструменти от 1945г.

За новата си придобивка Улф казва, че когато е бил малък всички са имали китари Framus, но никога не е предполагал, че ще има китара от компанията по негова поръчка и че ще познава лично Ханс Уилфър, шефа на Framus.

Очаква се на фестивала в Каварна тази година Accept да изпълнят и няколко нови парчета, които ще са черешката на първата вечер, където немците са хедлайнъри. Миналата година бандата издаде албума Stalingrad. Още на първата седмица Accept продадоха 5 400 копия от албума в САЩ и бързо се покатериха по световните чартове. През 2010 година, след дълга пауза Accept се събраха отново за следващия албум, но с нов вокалист - Mark Tornillo.

Ентусиазмът на Accept от новите неща, случващи се около групата ще бъде споделен от българската публика в Каварна тази година. Kavarna Rock 2013 ще се проведе на 1-ви и 2-ри юни и по традиция ще направи незабравимо шоу, с участието на музиканти с традиции в рок музиката.

Билети за двата дни на събитието се продават в мрежите на Eventim и Ticketpro. Двудневният билет е на цена от 90 лева, а еднодневният - 60.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!