Deep Purple искат порцелан, Accept - кърпи без карета и райета

20 май 2013 в 11:05 2463 0

Каварна Рок Фест 2013.
Каварна Рок Фест 2013.

За посещението си в Каварна, Deep Purple са поискали от организаторите порцеланов сервиз, от който да се хранят.

В дългия си лист с изисквания, рок легендите желаят и еко рециклиране на отпадъците им. Приборите, с които Purple ще се хранят, трябва да бъдат сребърни.

Accept се оказват претенциозни по един доста интересен начин. Немските хеви метъл машини са поискали кърпи без "никакви райета и никакви карета”.

Бандите, които ще забият на фестивала в Каварна тази година, имат по-големи изисквания към пиенето, отколкото към храната.

Thunder държат на високия клас вино – за България са избрали червено вино Chateau Neuf du Pape, съхранявано на стайна температура. От концентратите те са заложили само на водка, но тя може да бъде с по-стандартна марка - Stoliknaya или Smirnoff.

Сред напитките на Aria се среща шампанско Brut и френско сухо червено вино. Млякото за групата трябва задължително да носи марката"Вкуснотеево" и "Простоквашино".

Отбраното вино е и в списъка на Alisa. Музикантите искат аржентински и чилийски вина, а след концерта групата си е поръчала бира от марките Grolsch, Krusovice, Gambrinus, Budweiser.

Метъл кралицата Doro иска голямо количество риба тон, както и пресен джинджифил и лимон. Определено в менюто на певицата на първо място е хубавата и здравословна храна. Списъкът съдържа основно био продукти, За алкохола, певицата няма претенции, освен, разбира се да е с добро качество.

Kavarna Rock 2013 ще се проведе на 01 и 02 юни в гр. Каварна. Билети за двата дни се продават в мрежите на Eventim и Ticketpro. Двудневният билет е на цена от 90 лева, а еднодневният - 60.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови