Quantcast

4 постановки за общо 15 лв. в Сатирата през октомври

ОFFNews Последна промяна на 15 септември 2016 в 18:30 6269 0

Снимка от "Волпоне".

На 6 октомври Сатиричният театър открива 60-ия си юбилеен сезон с подарък за зрителите - четири спектакъла на обща цена от 15 лева за трите дни в края на седмицата - 7, 8 и 9 октомври.
 
Освен вечерните представления за големи в пакетната цена влиза и едно от детските дневни представления - „Новите дрехи на краля“.

На 7 октомври от 19:30 на камерна сцена ще се играе романтичната комедия „Случайна среща“. Сред актьорския състав са любимците на публиката актьорите Албена Павлова и Кирил Ефремов. Героите в спектакъла са загубили пътя към успеха, разминали са се с последната си любов, но решават да опитат отново късмета си на Среща на необвързаните.

В събота (8 октомври) през деня може да доведете децата си на спектакъла „Новите дрехи на краля“. В адаптацията на Евгений Шварц по приказки на Андерсен принцесата се влюбва в свинаря – нещо недопустимо, според кралския етикет. В крайна сметка любовта се оказва по-силна от фалшивите правила за добро поведение. В тази цветна приказка с щастлив край всеки от зрителите на възраст от 4 до 94 години ще намери по нещо за себе си.

По-късно същия ден, от 19:30 часа, може да се забавлявате с класическата комедия на Бен Джонсън „Волпоне“ . Героите на Георги Мамалев, Антон Радичев и Стефан Щерев-Чечо се оплитат в интриги, заради алчност и сребролюбие. Според режисьора на спектакъла проф. Здравко Митков, макар и писана преди повече от 400 години тази комедия не е загубила нищо от блестящия си хумор и сатирична острота.

На 9 октомври, отново на голяма сцена от 19:30 часа, Александра Сърчаджиева и Явор Борисов ще се събудят в едно легло в спектакъла „На другата сутрин”. Те ще открият – не без помощта на героинята на Нона Йотова, че пътят от случайната свалка до сватбата минава… през чаршафите. Макар да се занимава с темата за секса, това е едно заразително смешно представление за любовта – как да я открием, съхраним и изведем до щастлива развръзка.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !