2cellos: България, очакваме ви за незабравим концерт

OFFNews Последна промяна на 05 декември 2014 в 12:22 2461 0

"България, очакваме ви за незабравим концерт", изпратиха още едно послание към българските фенове хърватите, които ще свирят у нас на 9 декември в Зала 1 на НДК.

Залата ще отвори врати в 19:00 часа, а самият концерт започва в 20:00 часа.

Степан и Лука обещаха пред българските медии невероятно шоу, което ще започне спокойно, след което ще се разрази със страшна сила. Те споделиха, че зрителите им навсякъде по света остават с незабравими спомени от изпълненията им и се надяват първото им посещение в България също да е много успешно. Макар и все още да не е сигурно какъв точно ще бъде сетлистът, със сигурност ще чуем емблематичните им изпълнения на Smooth Criminal и Thunderstruck, които ги превърнаха в истинска сензация.

В залата няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.

Всички фенове под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От сайта www.loudconcerts.com  или оттук може да бъде свалена декларацията за придружител за концерта на 2Cellos.

Декларацията може да бъде получена и от охраната на входа на зала 1 на НДК.

Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта напълно безплатно,- с придружител, попълнена декларация и без право на седящо място.
 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови