Жената, която обвини Неймар в изнасилване, беше разпитвана 6 часа

OFFNews 08 юни 2019 в 12:27 3527 0

Моделът Нажила Триндади, която обвини суперзвездата на Пари Сен Жермен Неймар в изнасилване в хотел в Париж, се яви на разпит в полицията в Сао Пауло, предаде Асошиейтед прес. Бразилката беше разпитвана шест часа.

След края на разпита тя беше изнесена от полицейското управление на ръце от адвоката й. Жената криеше лицето си с черното си яке. Засега не е ясно защо е била в такова състояние. Не е ясно и какво е разказала на разпитващите я.

Неймар отрича твърденията Наджила, с която общували първо в социалната мрежа Инстаграм. Жената твърди, че Неймар станал агресивен, когато тя отказала да прави необезопасен секс с него на 15 май. Тогава, според думите й, той я ударил няколко пъти и я изнасилил.

Неймар беше разпитван вече в полицията в Рио де Жанейро, защото публикувал видео с предизвикателни кадри и съобщения, получени в Инстаграм от обвинителката си. Това публикуване стана без нейното разрешение и срещу Неймар започна разследване за кибепиратство. Предстои той да бъде разпитан и по обвиненията в изнасилване.

Същевременно агентите на Неймар от компанията Ен Ар Спортс казаха, че той и някои от спонсорите му са се договорили да прекратят временно някои рекламни кампании след появата на твърденията за изнасилване, предаде Ройтерс.

Не се уточнява за кои рекламни кампании става дума. От компанията казаха, че нито един договор за спонсорство на Неймар не е бил анулиран.

Мастъркард планираше рекламна кампания с Неймар, която да съвпадне с Копа Америка, но в бразилски медии се появиха информации, че тя е отменена. Компанията Найки, която също е спонсор на Неймар, пък изрази силно безпокойство относно обвиненията.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови