Чичо Чарли прибра $4,4 милиона като във филма

OFFNews 02 юли 2017 в 08:12 14893 2

Парите валят при Чарли Шийн точно като в сериала "Двама мъже и половина". 51-годишният актьор прибра 4,4 милиона долара от разпродажба на две бейзболни реликви на аукцион.

Чичо Чарли пусна шампионския пръстен на Бейб Рут от 1927 година, спечелен с Ню Йорк Янкис. Купувач плати веднага за реликвата $2,093,927.

Актьорът, който върви заедно с цял куп скандали по рождение, се оказа собственик и на документа, с който Бейб Рут преминава от Бостън Ред Сокс при Янките. Чичо Чарли получи $2,303,920 за хартията.

Продажбата на шампионския пръстен би цената на подобна реликва за всички времена. Досега рекордът държеше пръстенът на Джулиъс Ървинг от 1974 г. с Ню Йорк Нетс в АБА - конкурентна на НБА баскетболна лига.

 

Бейб Рут е най-великият безйболист между двете войни. Той е важна част не само за американския спорт, но и за американската култура.

Чичо Чарли обясни в типичен стил и решението си да се раздели с бейзболните реликви. "Купих ги през 90-те години. наслаждавах им се повече от 2 десетилетия. Невероятни са. Но времето дойде. Каквато и цена да им взема, все ще е лесна печалба", сподели актьорът, който е запален фен на бейзбола.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови