Златев се разделя с международната хотелиерска верига RIU

OFFNews 20 август 2021 в 15:23 10247 1

Компанията „Тера Тур Сервиз“ ЕООД, собственик на хотелите Riu Pravets Resort в Правец и на морето - Riu Helios Bay, Riu Helios, Riu Helios Paradise, Riu Palace Sunny Beach, и SUNEO Helios Beach, които в момента се менажират от световноизвестния бранд RIU, преустановява досегашното си сътрудничество с международната хотелиерска верига.

Това съобщи специализираният туристически сайт TravelNews като се позова на Лъчезар Тодоров, изпълнителен директор на българската фирма. “Тера Тур Сервиз” е собственост на “Агрохолд” АД и се управлява от Васил Златев, баща на бившия генерален директор на “Лукойл България” Валентин Златев.

Партньорството в Riu Helios Bay, Riu Helios, Riu Helios Paradise и Riu Palace Sunny Beach ще продължи до края на 2022 г., а в SUNEO Helios Beach и Riu Pravets Resort - до края на 2021 г. Плановете на “Тера Тур Сервиз” са хотелите да продължат своята работа и развитието си, предлагайки същото високо качество на услугите.

„През следващите осемнадесет месеца ще продължим да работим по обичайния професионален начин, с отдаденост към интересите и нуждите на нашите гости и с акцент върху връщането на рентабилността след настъпилата криза, причинена от COVID-19”, каза Лъчезар Тодоров.

Партньорството на „Тера Тур Сервиз“ ЕООД и RIU SA II доведе до стабилното присъствие на марката в България. Изминалите двадесет години ще бъдат запомнени със значителен растеж и за двете компании. РИУ и “Тера Тур Сервиз” си пожелаха успех в постигането на още по-високи цели в туризма, обясни Тодоров.

Българската компания остава да работи само с един международен бранд Hyatt, под който оперира столичният хотел Hyatt Regency Sofia.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови