Wizz Air подновява 11 полета от София и Варна

OFFNews 22 март 2022 в 14:41 2521 0

Wizz Air стартира отново директни полети по 11 маршрута от България, съобщават от авиокомпанията.

Общо 7 дестинации ще бъдат добавени наново към софийската мрежа на авиокомпанията, сред които Малага, Лисабон, Билунд, Братислава, Катания (Сицилия), Лондон Гетуик и Малта. Останалите 4 рестартирани маршрута на WIZZ са от Варна до Прага, Карлсруе/Баден-Баден, Ларнака и Ливърпул.

Изпълнението им ще бъде подновено в периода 21 март – 11 април 2022 г., като авиокомпанията ще предостави на удобен график на клиентите както за ваканция, така и за бизнес пътувания. Местата по тях са вече в продажба и могат да бъдат резервирани на wizzair.com и чрез мобилното приложение на авиокомпанията на цени, започващи от 14.99 евро за някои билети по дестинацията София-Братислава. 

„Щастливи сме да рестартираме цели 11 маршрута от София и Варна. Въпреки трудните времена, нашият ангажимент към местния пазар остава силен и сме решени да продължим да добавяме нови интригуващи възможности за пътуване за българските пътници на атрактивни цени и при засилени мерки за безопасност. Нашият приятелски настроен екипаж с нетърпение ви очаква на борда на Wizz Air", коментира Зуза Трубек, мениджър корпоративни комуникации в Wizz Air.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!