Вземете най-доброто от Пампорово с БАКБ

OFFNews 19 февруари 2018 в 13:01 5676 0

Дори и да ни се струва, че зимният сезон в градовете вече си отива, в планините той е в разгара си и няма намерение скоро да си тръгне.

Вземете максимума от него, като позволите на вашата кредитна или дебитна карта от БАКБ да ви заведе в Пампорово при най-добри условия — сега плащането с нея в любимия ви курортен комплекс носи още предимства. Какви точно са те?

Картата от БАКБ ви дава 17% НАМАЛЕНИЕ ЗА СКИ УСЛУГИ като ски/сноуборд училище, наемане на учител и екипировка, ползването на гардероб и много други.

Веднъж щом си набавите всичко необходимо за един страхотен ден на пистата, не пропускайте да се възползвате и от специалната ОТСТЪПКА В РАЗМЕР НА 8% ОТ ЛИФТ КАРТА ЗА СКИ ЗОНА ПАМПОРОВО-МЕЧИ ЧАЛ.

А за тези от вас, които планират да прекарат малко повече време сред зимната природа, предлагаме още една възможност да се насладите на зимната си почивка, плащайки със своята карта от БАКБ — 8% ПО-НИСКА ЦЕНА НА СТАИТЕ В ХОТЕЛИ ОРЛОВЕЦ***** И ПЕРЕЛИК****.

Възползвайте се от специалните отстъпки, валидни от 10.02.2018 г. до края на ски сезон 2017/2018г.!

Повече за условията на картовата промоция можете да научите на: https://www.bacb.bg/bg/files/177-program-bacb-2018-pamporovo.pdf 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !