Вижте къде ще спира токът в област Видин (Планирани прекъсвания на ЧЕЗ в периода 29 октомври-3 ноември)

OFFNews 29 октомври 2017 в 07:33 2465 0

ЧЕЗ публикува пълен списък с адресите в област Видин, на които ще има временни смущения при захранването с електроенергия през следващата седмица.

От компанията осъществяват амбициозна инвестиционна програма за подобряване на услугите за своите клиенти и всекидневно извършват дейности, свързани с изнасяне или рециклиране на електрически табла, ремонт на съоръжения по електрическите мрежи средно и ниско напрежение, присъединяване на клиенти, кастрене, профилактика на трафопостове и други.

Успешната реализация на тези мерки налага кратковременни прекъсвания на електрозахранването.

Във връзка с осъществяване на посочените по-долу планирани прекъсвания на електрозахранването на територията, обслужвана от ЧЕЗ, за периода 29 октомври-3 ноември 2017 г. включително, се налагат кратковременни оперативни превключвания с цел обезопасяване на съоръженията за работа, осигуряване на алтернативно захранване за част или всички засегнати клиенти и последващо включване на съоръженията, върху които са извършвани планирани дейности.

За по-удобно търсене трябва да последвате линка за областта, в която живеете. Отделните общини са означени с получерни букви.

В този текст са посочени датата, периода, времетраенето, населеното място и засегнатия район – улици, квартал, УПИ, ПИ. Подробна информация за засегнатите райони, включително адресен номер, вход или друго уточнение, както и причините за прекъсването можете да намерите на сайта на ЧЕЗ Разпределение в секция „Графици“, „График на планирани ремонти“ на адрес http://www.cez-rp.bg/bg/grafici/grafik-na-planirani-remonti/.

Видинска област

Община Видин

На 31.10.2017 г. /09:00 - 15:30 ч./ - Кутово: ул.“ Двадесет и девета“, „Изборна“, Осемдесет и Пета, Осемдесета, Петдесет и Първа, Първа, Тридесет и Втора, Тридесет и Девета, Тридесет и Осма, Тридесет и Първа, Тридесет и Седма, Тридесет и Трета, Тридесет и Шеста, Тридесета, Четиридесет и Втора, Четиридесет и Осма, Четиридесет и Първа, Четиридесет и Трета, Четиридесет и Четвърта, Четиридесет и Шеста, Четиридесета

Община Ново село

На 30.10.2017 г. /09:00 - 16:00 ч./ - Ясен, Общ. Ново село: 008 до Плажната Ивица, Втора, Двадесет и Втора, Двадесет и Първа, Двадесета, Дванадесета, Девета, Деветнадесета, Десета, Петнадесета, Първа, Седма, Трета, Тридесет и Четвърта, Тринадесета
На 31.10.2017 г. /09:00 - 16:00 ч./; на 01.11.2017 г. /09:00 - 16:00 ч./ - Ясен, Общ. Ново село: IV - 171 Кв. 18, Втора, Двадесет и Втора, Двадесет и Пета, Двадесет и Първа, Двадесет и Седма, Двадесета, Дванадесета, Девета, Деветнадесета, Десета, Пета, Първа, Седемнадесета, Седма, Трета, Тридесет и Втора, Тридесет и Шеста, Четвърта, Шеста, Шестнадесета
На 02.11.2017 г. /09:00 - 16:00 ч./ - Винарово, Общ. Ново село: Двадесет и Втора, Двадесет и Пета, Двадесет и Трета, Дванадесета, Деветнадесета, Десета, Единадесета, Първа, Трета, Тридесет и Втора, Тридесет и Първа, Тринадесета, Четиринадесета
На 03.11.2017 г. /09:00 - 16:00 ч./ - Винарово, Общ. Ново село: Втора, Двадесет и Втора, Двадесет и Девета, Двадесет и Осма, Двадесет и Първа, Двадесет и Седма, Двадесет и Трета, Двадесет и Четвърта, Двадесет и Шеста, Двадесета, Дванадесета, Пета, Първа, Седма, Трета, ул. „Шеста“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови