Вижте къде ще са другите бензиностанции на Марешки в София (Снимки)

Светослав Метанов Последна промяна на 15 март 2017 в 17:15 105989 9

Снимка Сергей Антонов

Бизнесменът политик Веселин Марешки ще открие общо 4 мегабензиностанции в София. На откриването на първия си обект в "Люлин" 4 в столицата той обяви къде ще са другите три.

"Първоначалният ни план бе в София да направим 10 по-малки бензиностанции, но се вижда, че ако бях направил по-малка бензиностанция от тази щяхме да се изложим и да задръстим на практика Околовръстното. Проектът се променя за 4 големи бензиностанции. Другите три ще са - една в "Младост", една на "Цариградско шосе" и една на "Ботевградско шосе", каза Марешки.

Той подчерта, че всяка една от бензиностанциите ще е с размерите на тази в "Люлин", която е с 50 колонки - най-голямата на Балканите и на трето място в Европа.

"Всяка една от тези бензиностанции ще е колкото 7 нормални. Така че 7 по 4 - все едно, че сме открили 28 обекта", изчисли лидерът на партия ВОЛЯ.

Марешки обяви и че не очаква другите бензиностанции в столицата да намалят цените на горивата.

"Мисля, че реакция на картела в София няма да има, защото тяхната реакция е да блокират нашите обекти, а именно да свалят цените в районите където има наш обект. Считам, че тогава хората в другите райони ще излязат със сопите и ще ги изгонят от България. Всички крадливи инвеститори, които не работят в интерес на хората, трябва да бъдат изгонени", каза той.

Марешки каза още, че абсолютно не е случайно, че отваря бензиностанцията си преди изборите.

"Искахме да я отворим още ноември месец преди президентските избори. Представяте си какво ми се е случвало, за да могат още четири месеца да ме забавят. Изпитват панически страх. Обадили са се и са блокирали единия от най-големите търговци на горива в България. Явно са го заплащили, защото получихме писмо, че до края на изборите няма да може да ни доставя горива. След изборите - ще може. Това е неслучайното. Целта е да се изложим и да спрем работа. Няма как да се случи това нещо. Ще търсим други възможности. Това сме го виждали и в търговията с лекарства, когато започнахме инвазията с аптеките в цялата страна. Както се справихме тогава, ще се справим и сега", добави той.

Марешки обясни и още за проблемите преди откриването на бензиностанцията в Люлин, които "преди идвали от правителството на ГЕРБ, а сега от правителството на Радев".

"Оня ден за последно се опитаха да спрат издаването на разрешителното за бензиностанцията. Нека чиновниците и бюрократите да обяснят на всичките тези хора, които са тук, защо не издават разрешителното. Според мен това е едно от най-модерните, най-грандиозните съоръжения в България. То е в топ три в Европа и в топ 10 в света. Считам, че както имаме велики спортисти, велики умове, велики актьори и т. н., така  трябва да се гореем и с бизнесмени, които правят върхови постижения на световно ниво".

Хиляди автомобили минаха през бензиностанцията в Люлин само през първия ден на работа на обекта. Хората бяха видимо доволни от цените, които са с повече от 20 стотинки по-ниски, отколкото на другите места за зареждане. Вътре в обекта имаше предизборни листовки на партия ВОЛЯ, но не и агитация от страна на персонала. Иначе на гърба на касовите бонове бе отпечатано освен името на фирмата "ВМ Петролиум" и "Аптеки Марешки" и ВОЛЯ - политически проект на Веселин Марешки.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

8144

9

doker

18.03 2017 в 16:39

важно е келепир за народа да има та ако ще и дявола да управлява

6010

8

Alexander Simov

17.03 2017 в 21:19

ВЕЧЕ Е ФАКТ ОТ 15-ТИ МАРТ!!! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАРЕШКИ, КОЙТО СЕ ОСМЕЛИ ДА НАТРИЕ НОСОВЕТЕ НА ШЕПА АЛЧНИ МОНОПОЛИСТИ.

38251

2

Denis Rizanov

15.03 2017 в 17:58

Голем смех.
Сметльо Питков го щракнали днес на бинзиностанцийката на марешки. Утре да очекваме некой от дабълчетата. или направо джобнияг генерал Гном?
)))))