VIVACOM придоби 100% от капитала на фиксираните оператори Net1, ComNet Sofia и N3

OFFNews 29 април 2021 в 12:27 1298 0

Vivacom финализира сделките за придобиване на100% от капитала на доставчиците на фиксиран интернет и телевизия Net1, ComNet Sofia и N3, след като получи одобрение от страна на регулаторните органи.

Придобиванията са част от стратегията на компанията, вече и като част от United Group, водещ телекомуникационен и медия оператор в ЮгоизточнаЕвропа, да разшири покритието си на фиксирани услуги за дома и бизнеса.

До момента Net1, ComNet Sofia и N3 се развиваха предимно като регионални оператори с фиксирани услуги. Добре развитата им инфраструктура и познания за пазара на регионално ниво ще са ценен ресурс за Vivacom в затвърждаването на лидерската позиция на пазара. А техните клиенти скоро ще имат достъп до иновативната платформа EON, която съчетава телевизионна услуга с богато, ексклузивно съдържание и модерни функционалности със супер бърз интернет в 10 Gpbs оптична мрежа на телекома. Потребителите вече ще могат да се възползват от атрактивни предложения и за мобилни услуги, и така да получават всички телеком решения само от един доставчик.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови